ROTAQLEEN

Rotaqleen roterende-borstels voor het reinigen van glas, gevel en zonnepaneel  –reiniging.  Elektrische aangedreven 24 volt rolborstel Classic van 40 en 60 cm breed . De borstel draait naar keuze voor of achterwaarts. In het eerste geval “klimt” de borstel dus zelf naar boven. Rotaqleen werkt met behulp van een omvormer van 220 naar 24 volt of van 12 naar 24 volt met afstandsbediening. Het water wordt via sproeiers boven op het te reinigen stuk gesproeid. Tevens is er een sproeier met een aparte slangaansluiting om eventueel zeep te sproeier. Het gewicht van de 40 centimeter borstel  is ca 2,2 kilogram en de 60 cm ca 2,8 kilogram. Deze borstel met een andere vezelsamenstelling ook geschikt voor glas en gevelreiniging.

   

Naast de Rotaqleen Classic zijn er ook roterende-borstels Rotaqleen Vario speciaal voor het reinigen van grootte oppervlaktes. Deze worden ook elektrische aangedreven door een 24 volt watergekoelde motor, de rolborstel met een doorsneden van 13 centimeter en een breedte van 50 en 75 centimeter. De borstel is zo in te stellen, dat de normaal horizontale stand van de borstel 45 graden kantelbaar is en daardoor gemakkelijk kan overstappen naar het naast of onderliggende zonnepaneel. Door de spatkap komt het water optimaal op het te reinigen oppervlak. Het gewicht van de 50 centimeterborstel Vario is ca 6,5 de 75 cm ca 7.0 kilogram.

Een ander significant voordeel van onze gepatenteerde, ROTAQLEEN roterende 24 volt borstels, is het waterverbruik gering: c.a. 150 á 18o liter per uur met een 8 mm slang, bij een 10 mm slang c.a. 180 á 220 liter. daardoor is er veel minder water nodig dan bij een traditionele systemen (hogedruk).

   

       Solarflyer

Solarflyer

Interclean Rai Amsterdam van 14 t/m 17 Mei 2024 Hal 1 stand 233